Stel je vraag!

Vragen kun je stellen door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. Ook mag je mij mailen of me benaderen via social media. Je kunt mijn contactgegevens vinden op de pagina ‘contact’ in het menu.

Tip: Lees eerst ‘Eerste hulp bij haarproblemen‘. In dat artikel help ik je om erachter te komen wat nu precies het probleem is en hoe je het oplost. Kom je er met het artikel ook niet uit? Stel vooral je vraag!

 

 

Wil je een vraag stellen? Je kunt mij helpen jou te helpen door de volgende vragen zo goed mogelijk te beantwoorden:

  • Het probleem: Wat is het probleem precies? Probeer het samen te vatten in 1 zin.
  • Start probleem: Wanneer is het probleem begonnen? Is er op dat moment iets veranderd in je leven of haarroutine?
  • Ideale oplossing: Wat zou je willen bereiken met een oplossing?
  • Haartype & lengte: Wat voor haar heb je (steil, krullend, fijn, dik, vet, droog etc.) en hoe lang is het?
  • Haarroutine/producten: Wat is je haarroutine op dit moment? (Wat voor producten gebruik je, hoe vaak was je je haar, verf je je haar, etc)
  • Reeds geprobeerde oplossingen: Welk oplossingen heb je tot nu toe geprobeerd en wat leverde dat op?
  • Medische achtergrond: Wat voor medische achtergrond heb je en welke medicijnen gebruik je (ook als je denkt dat de aandoening niet van invloed op je haar is; als je gezondheidsproblemen hebt heeft dit bijna altijd effect op je haar). Ook dingen als stress spelen mee.
  • Achtergrondinfo: Vertel iets over jezelf, waar woon je, hoe oud ben je, wat doe je voor werk? (dit kan meehelpen omdat sommige haarproblemen leeftijdsgebonden, plaatsgebonden of situatiegebonden zijn)
  • Toestemming: Geef aan wat ik absoluut niet mag publiceren (zoals je naam of andere persoonlijke zaken)

 

Beantwoording vragen

Ik probeer iedereen persoonlijk terug te antwoorden, maar dat lukt niet altijd. Krijg je niet binnen 2 weken antwoord? Neem dan nog een keer contact op, wellicht heb ik je vraag over het hoofd gezien.

 

Publicatie op de website

Elke maand kies een paar vragen uit voor de terugkerende rubriek ‘vragenuurtje’. Door een vraag te stellen geef je automatisch toestemming voor publicatie van je vraag op hebjehaarweer.nl.

Persoonlijke gegevens als je naam, emailadres etc. worden niet vermeld. Alleen je vraag, je geslacht en informatie over je haar die essentieel is voor het beantwoorden van de vraag worden gebruikt.

 

Advies

Toepassen van het advies wat ik geef is voor eigen risico. Ik kan ook niet beloven dat mijn advies altijd werkt. Er is helaas vaak geen standaardoplossing die op iedereen van toepassing is.

Het advies is gebaseerd op mijn kennis als gediplomeerd schoonheidsspecialiste met certificaten in kruidengeneeskunde & aromatherapie, persoonlijke studies (lezen van wetenschappelijke onderzoeken, uitvoeren van onderzoeken zoals interviews en enquêtes, lezen van literatuur etc.) en persoonlijke ervaringen en experimenten.

Raadpleeg voor medisch advies een arts of gediplomeerd kruidengeneeskundige (ik raad de kruidengeneeskundigen van Herba Sanitas zeer aan).

 

Contactformulier