Over

Er was eens een vrouw die al heel lang droomde van lang haar. Maar toen ze haar droom met anderen kreeg ze niet de reactie waar ze op hoopte. Honderden redenen werden er gegeven om het niet te doen. En hoewel al die redenen onwaar waren, ging ze er op een gegeven moment zelf in geloven.

Toch was de droom van lang haar nooit ver uit haar gedachten. En op een magische avond ging zij het almachtige internet op in een zoektocht naar haartips én vond een groep échte Rapunzels. Allemaal vrouwen, net zoals zij, die ooit stonden waar zij nu stond. Vrouwen die nu het lange haar hadden waar ze altijd van hadden gedroomd of al heel goed op weg waren.

En zij zeiden haar: ‘Wat wij kunnen, kun jij ook. En wij helpen je daar graag bij.’  De rapunzels zetten haar op het goede pad naar lang haar en steunden haar bij elke stap die ze nam.

Met de steun, adviezen en inspiratie van haar nieuwe vriendinnen vond zij de kracht én het geduld in zichzelf om haar haar nog langer te groeien dan ze ooit had durven dromen.

Maak van jouw droom ook werkelijkheid en wordt ook een echte rapunzel!

 

Visie

Elke vrouw kan de haarlengte van haar dromen bereiken. Of  je nou steil haar of krullen hebt, dik of fijn haar, en veel of wat minder haar. Maar soms kun je daar wel een beetje hulp of steun bij gebruiken.

Door elkaar te helpen en elkaar te inspireren kunnen we lengtes bereiken die je nooit voor mogelijk hield en is de weg daarnaartoe misschien nog wel leuker dan het einddoel.

 

Missie

Jou en iedereen met een interesse in lang haar een plek bieden waar je terecht kunt voor alles voor en over lang haar. Dat is het doel van Heb je HAAR wéér! Een plek zijn waar je kunt leren van de artikelen en video’s maar ook van elkaar. Jij van mij, ik van jou en wij van iedereen die dezelfde passie voor lang haar heeft.

Hier kun je je vrij voelen om jouw ervaringen, tips en trucs met anderen te delen,  je kunt steun vinden als je het nodig hebt en wie weet maak je ook nog nieuwe vrienden op jouw weg naar lang haar.

 

Over mij

Hallo, daar! Leuk dat je mijn site bezoekt. Ik kijk ernaar uit om jou en je haar beter te leren kennen! Mijn naam is Kayleigh, ik ben 26 jaar, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en studente HBO Communicatie & Organisatie in Utrecht.

In 2012 besloot ik zelf om mijn droom van lang haar waar te gaan maken en inmiddels ben ik bij mijn oorspronkelijke einddoel ‘taille’. Maar het kan natuurlijk nog veel langer!

Droom jij ook van lang haar, dan wil ik je graag helpen om van die droom werkelijkheid te maken.

Mocht je benieuwd zijn naar mijn persoonlijke haaravonturen? Je kunt ze elke maand teruglezen in mijn Persoonlijke Haarverslag.

 

Over jou

Deel vooral ook jouw avonturen, ik lees ze graag! Dat kun je onder andere doen in de besloten Facebook-community. Hier kun je veilig je verhaal, foto’s en vragen delen met mij en andere rapunzels, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat iedereen zomaar mee kan kijken.

 

Liefs, 

Kayleigh