Last-Minute Halloween Kapsels

Zaterdag is het weer zover! Een feestdag die van mij wel officieel ingevoerd mag worden hier. Halloween! Dus hou je haar maar vast, want het krioelt straks weer van de engerds. Maar natuurlijk is het het leukst als je zelf de engerd mag spelen! – oeh ik ben zo jaloers op die mensen van Fright Nights die iedereen op stuipen mogen jagen.

Alleen, één probleem. Het is over een paar dagen al, en ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb nog helemaal geen idee als wat ik verkleed moet. – Ik wist ook pas dit weekend dat we naar een Halloweenparty gingen. Handig! – Dus ik ben nog snel last-minute gaan zoeken naar leuke ideeën. En ik pas één van mijn favo-motto’s maar toe als het om een Halloweenlook gaat: Als je haar maar goed zit.

Ik heb een aantal lekker eenvoudig te maken kapsels die met meerdere Halloweenlooks te combineren zijn op een rijtje gezet.

 

1. Suikerspin/Bouffant

Een klassieke pin-up stijl die je lekker kan overdrijven. Denk aan Amy Winehouse, Marie Antoinette, de Bruid van Frankenstein en Marge Simpson als verkleedmogelijkheden. 😉

2. Victory Rolls

De Pin-up look is op dit moment helemaal in en ook heel goed te combineren met de huidige zombie en skullface trends.

Een Victory Roll is helemaal niet zo moeilijk te maken en ook goed te doen met wat korter haar. Het is gewoon een kwestie van je haar oprollen en vast zetten. En je kunt deze mooie rollen ook gewoon dragen als het geen Halloween is.

3. De Ontplofte Föhn Look

Creeër een verwilderde look met enorm volume. Staat ontzettend leuk bij een leeuwinnenlook of wanneer je als heks gaat. Touperen is een hele snelle manier om volume te kweken, maar nogal schadelijk voor je haar. Je kunt beter zo strak en klein mogelijke krullen creeëren en deze lichtjes uitkammen. Je kunt dit bijv. doen met vlechten, het geeft ook een leuk effect als je verschillende soorten vlechten doet zodat je verschillende soorten krullen krijgt. Droogshampoo kan helpen om een lekkere wilde bos te maken die de hele avond goed overeind blijft.

Wat je kunt bereiken door krullen te kammen: Fun Frizz Foto-Tutorial

 

4. Vogelnest

Af en toe het gevoel dat je haar net een vogelnest is? Nou voor Halloween mag het gewoon! Leuk voor een natuurlook en compleet te maken met eieren en vogeltjes-accessoires.

Je kunt ook je bouffant in een vogelnest veranderen door er leuke accessoires aan toe te voegen.

 

5. Princess Leia-knotten

In december komt er weer een nieuwe Star Wars film uit, dus de Leia-knotten mogen weer. Geef er je eigen spin aan, maak ze groter, wilder, en versier ze met van alles en nog wat. Gebruik vulling om je knotten wat meer volume te geven.

Je kunt gaan voor een cinnabun (een gewone balletknot), maar andere knotten kunnen ook. Vergeet alleen niet: Prinses Leia’s knotten bedekken altijd je oren!

 

6. Vlechten-Los Haar Combi

Je kunt alle kanten op met deze combinatie. Maak verschillende soorten vlechten door je haar, maar laat ook stukken los. Als je bijv. alleen de zijkant invlecht en het middelste deel van je haar los laat kun je ook een soort hanekam-idee creeëren voor als je een stoere look wilt.

 

7. Blikjeskrullers

Natuurlijk kennen we dit ‘kapsel’ vooral van Lady GaGa, maar je hoeft niet als haar verkleed te gaan om dit blikjeslook te kunnen rocken. Pas ben ik naar de Halloween Fright Nights in Walibi geweest en daar kwam deze stijl ook voorbij. Hij blijft gewoon leuk!

 

8. Accessoirize je Haar!

Bloemen in het haar staan heel mooi bij Skullfaces

Leef je uit met de meest absurde haaraccessoires nu het kan! Het kan niet gek genoeg zijn. Ga voor mooie fascinators, simpele veren, grote bloemen, headdresses (haarkettingen) of een gigantische hoed.

Bij de Claire’s en bij Attitude Holland kun je terecht voor leuke last-minute spulletjes.

*

Ik ben er nog niet helemaal uit als wat ik wil gaan, maar ik heb in ieder geval genoeg ideeën nu voor een leuk kapsel. Als ik een mooi korset kan vinden op tijd dan ga ik voor een Evil Queen achtige look denk ik, die ik combineer met vlechten en mooie haaraccessoire.

Ga jij verkleed deze Halloween?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *