Haaraccessoires

DIY: Halloween Raven Skull Haarband

Nog een paar daagjes en dan is het Halloween! Ik ben inmiddels al 2 weken bezig met uitdenken en maken van mijn Halloweenlook. Dit jaar ga ik voor een raven/kraaithema. Een van de dingen die ik gemaakt hebt is een haarband. Ik had gehoopt hem eerder met jullie te delen, maar ik had wat problemen […]

De leukste haaraccessoires koop je bij deze winkels!

Op zoek naar leuke haaraccessoires? Ga speuren bij deze offline en online winkeltjes! Claires www.claires.com Een superleuk accessoirewinkeltje met een alternatief tintje. Je kunt hier terecht voor allerlei haaraccessoires: van haarelastiekjes en donuts tot fascinators en haarsieraden. Hoewel het een beetje alto oogt, kun je hier ook voor klassieke haaraccessoires goed terecht. En als je […]

DIY: Paranda

Het idee dat je voller en langer haar hebt? Een mega-knot kunnen maken? Vrolijke kleuren in je haar? Mooie krullen tot helemaal onderaan je puntjes? Wie wil dat nou niet? Met een Paranda kan het! Een wat? Een Paranda, of soms ook Parandi genoemd is eigenlijk een Indiase haaraccessoire. Het bestaat uit 3 lange slierten […]

Meer...

Haartools

De 5 beste borstels en kammen voor je haar

Wist je dat je haar borstelen een van de grootste veroorzakers is van schade aan je haar? Toch kammen of borstelen we ons haar bijna wel elke dag, soms zelfs meerdere malen per dag. Want ja, met een vogelnest rondlopen is natuurlijk ook geen optie. De juiste kam of borstel kan al een heel verschil […]

Verwoestte de Tangle Teezer mijn haar?

Mijn geliefde Tangle Teezer… Nooit zou ik hebben durven dromen dat mijn antiklittenmaatje, mijn wonderborstel, mijn geliefde Tangle Teezer misschien wel eens de oorzaak zou kunnen zijn van de verwoesting van mijn haar. Want waarom zou ik mijn TT daarvan verdenken, hebben niet zoveel mensen het verklaard tot de beste borstel voor ontklitten? En zelf […]

8 Dingen voor mijn Haar waar ik écht niet zonder kan

Een paar weken geleden was ik in grote paniek! Ik kon nergens, maar dan ook nergens meer mijn Tangle Teezer vinden. Ik was in alle staten. Uiteindelijk vond ik hem gewoon terug in een la. Een la waar ik 80 keer in gekeken heb. Af en toe.. Dit hele avontuur *kuch* zette mij wel aan […]

Meer...

Kapsels

Halloween Beehive Video Tutorial

Het is oktober! En dat betekent: Halloween komt er weer aan! Weet je al als wat je wilt gaan? Mocht je als Bride of Frankenstein gaan, dan kan deze Beehive niet ontbreken! Ik laat zien hoe je hem maakt! Happy Scary Halloween! Weet je dat er nog veel meer leuks is te doen op de […]

Uitdaging: 30 dagen haar opsteken!

Ik daag je uit!.. Ga samen met mij de uitdaging aan: 30 dagen lang je haar opsteken! Gisteren heb je kunnen lezen waarom het vaker vast dragen van je haar kan helpen om je haar sneller lang te laten groeien.  Nog niet gelezen? Neem dan vooral een kijkje: beschermende kapsels. Omdat mijn haar wel toe […]

Je haar lang aan het groeien? Steek het op in een beschermend kapsel!

Wie beter om advies vragen over hoe je je droomlengte kan bereiken, dan aan dames die hun haar lang hebben? Dat is dan ook wat een lid van LHC deed, zij riep dames met minimaal tailbone-haarlengte (stuitje) op om hun tips en haarverzorgingsroutine te delen. Het meest gegeven antwoord zal je misschien verbazen. Geen ingewikkelde […]

Meer...