Persoonlijk Haarverslag – Terugblik September

Haar september Kayleigh buigingWow! Is er alweer een maand voorbij sinds de herlancering van de website? Dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuw maandelijks haarverslag!

Haarlengte Overzicht

Datum: 30 september 2017
CM: 80 cm (van voorste haarlijn gemeten)
Groei: -2cm sinds vorige maand. Het is gegroeid tot 83 cm, 3 cm geknipt
Afstand naar doel (85cm): nog 5 centimeter ☹

Haar september Kayleigh achterkant

De schaar erin!

Ik heb mijn haar geknipt. Wat? Dat zou ik toch juist niet meer doen? Ja, ik hou me een beetje slecht aan mijn voornemens. Schuldig! Maar ik nam een foto van mijn haar en schrok hoe ongelijk het was onderin. Dus ik heb toch maar wat eraf geknipt om er weer vorm in te krijgen. Het schiet niet echt op zo haha, maar ik stoorde me er zo enorm aan.

Haar september Kayleigh voor

Eureka! Heeft clarifying mijn haar bevrijd van de kalk?

Ik heb mijn haar afgelopen weekend gewassen met Joico K-Pak Clarifying shampoo. Dat is een shampoo die niet alleen siliconen, maar ook kalk uit je haar kan wassen. En dat is precies wat ik nodig had na 2 jaar lang mijn haar onwetend te hebben gewassen met hard kalkrijk water.

Na het wassen met de shampoo en het nemen van een haarmasker was het een wereld van verschil. Zie de foto’s in dit artikel en bekijk ook eens de foto’s van vorige maand en je ziet het verschil. Mijn haar ziet er zoveel beter uit en voelt een stuk beter aan. Het krult zelfs weer aan de onderkant. Jeeeeh!

Lees hier mijn review van de Joico K-pak Clarifying Shampoo.

Haar september Kayleigh zittend

30 days of updos challenge – 30 dagen opsteken

Ik ben de uitdaging aangegaan. 30 dagen lang mijn haar opsteken. Dit omdat je haar wat vaker omhoog dragen helpt om schade te voorkomen.

Ik zou inmiddels op dag 13 moeten zitten met mijn 30 days of updos challenge, maar ik heb wat cheat days gehad. Wie wil er nou niet zijn haar losgooien als het eindelijk na 2 jaar tijd weer echt fijn aanvoelt? Maar ik zit nu dus op dag 8. En ik ga door! Still g(r)o(w)ing strong and having fun!

Volg mijn challenge via Facebook of Instagram (#30daysofupdos) en zie of ik 30 dagen weet vol te maken. Én of het me lukt met 30 verschillende updo’s.

*

En dat waren mijn haaravonturen voor deze maand! Heb jij weleens een wonderproduct voor je haar gevonden?

*

Weet je dat er nog veel meer leuks is te doen op de site?

Vervolg je haaravontuur en…

Reageer: Ik geef het woord graag aan jou! Laat iets leuks van je horen in de reacties onder dit artikel
Ontdek: Neem een duik in de categorieën of start een nieuw avontuur op de homepage
Zet jezelf in de spotlight: Stuur een vraag in voor het vragenuurtje of geef je op voor Rapunzel van de Maand
Go Social: Volg Heb je HAAR Wéér op Social Media
Lees verder: Of lees verder met de artikelen hieronder

Comments

  1. Yep…ik heb een wonderproduct gevonden. Maar net als jij wil ik het eerst altijd een paar keer gebuiken om te zien of het zo blijft….
    In elk geval ben ik volledig van de siliconen af. En dan moet je iets vinden dat je haar wel glad en zacht maakt….en houdt.
    Ik heb een natuurlijk haarserum gevonden met 2 soorten olie (kokos en argan) en aloë vera. Het werkt super als leave in na het wassen (na mijn shampoo/conditioner/masker en mijn pre poo met jojoba en castor).
    Tja……het kost allemaal wat tijd…maar dan heb je ook wat! 😂
    Gelukkig was ik maar 1x in de week en de rest van de week heb ik het, net als jij, tegenwoordig vaker omhoog. Scheelt bij mij echt met het rafelig worden van de punten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *